Gondoskodjon nyugdíj-kiegészítéséről!
Nyerjen akár havonta
50.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyát!Fizessen be egyénileg legalább 25.000 Ft-ot egyéni nyugdíjszámlájára, tippelje meg, hogy az adott hónapban hányan jelentkeznek a játékra és legyen az 5 szerencsés nyertes egyike.

Akár havonta is nyerhet!

Hogyan lehet az 5 szerencsés egyike?

 1. A nyertesek megállapításának napja előtti napon rendelkezzen érvényes regisztrációval az OTP PortálokÚj lapon nyíló tartalom. oldalon
  OTP Nyugdíjpénztári egyenleglekérdezésre.
 2. A regisztráció folyamánÚj lapon nyíló tartalom. a „Feliratkozás hírlevelekre” résznél mindhárom lehetőséget jelölje be (személyes adatokat tartalmazó tagi értesítő levelet, hírlevelet és marketing levelet is fogad)!
 3. Az egyéni számlájára legalább 25.000 Ft összegű egyéni (nem munkáltatói hozzájárulás) befizetést teljesítsen! Befizetése legalább két adattal (pénztártag neve, tagsági okiratszáma és vagy adóazonosító jel) beazonosítható legyen.
 4. Küldjön levelet, melyben jelzi, hogy részt kíván venni a játékban és egyben írja meg tippjét is, hogy az adott hónapban Ön szerint hányan jelentkeznek a játékra! Tippje csak pozitív egész szám lehet:
  • az info@otpnyugdij.hu e-mail címre küldjön e-mailt, amelynek tárgyában a tagsági okiratszámát és a „Gondoskodom nyugdíj-kiegészítésemről” jeligét feltünteti, vagy
  • a www.otpnyugdij.hu oldalon a Kapcsolat menüpont alatt küldjön e-mailt „Ügyintézés” tárgy megjelölésével és a „Gondoskodom nyugdíj-kiegészítésemről” jelige feltüntetésével, vagy
  • a www.otpportalok.hu regisztrált felhasználójaként küldjön üzenetet (Elektronikus levelezés/Levélküldés az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztárnak) „Játék regisztráció” téma megjelölésével és a „Gondoskodom nyugdíj-kiegészítésemről” jelige feltüntetésével.

Módosított Nyereményszabályzat

OTP Nyugdíjpénztár bankszámlaszám:
11742001-20030030

Ne feledje, amennyiben rendelkezik adózott jövedelemmel, akkor nyugdíjszámlájára az egyénileg (nem munkáltató által) befizetett összeg 20%-át is, maximum 150.000 Ft-ot visszaigényelhetiÚj lapon nyíló tartalom. személyi jövedelem adójából a következő évben.

Amennyiben Ön még nem tagja az OTP Nyugdíjpénztárnak, akkor belépését online is kezdeményezheti az alábbi linkreÚj lapon nyíló tartalom. kattintva.

Játék időtartama

2018. február 01. – 2018. december 31. napja

Nyeremények

Havonta 5 db 50.000 Ft értékű Media Markt ajándékkártya

Nyertesek megállapítása

Havonta 5 fő nyertest állapítunk meg azon pénztártagok közül, akik

 • valamennyi részvételi feltételt maradéktalanul teljesítik és
 • legpontosabban tippelik meg, hogy a nyertesek megállapításának napja előtti hónapban hány fő teljesíti a részvételi feltételeket. Több megegyező tipp esetén az a Játékos nyer, aki tippjét korábban küldte be Játékra való jelentkezésével egy időben.
  

Havi nyertesek megállapítása

Kérdése van? Várjuk megkeresését!
Bankszámlaszám:
11742001-20030030
Cím:
1051 Budapest, Nádor u. 16
Ügyfélszolgálat:
1133 Budapest, Váci út 80. OTP Bank fiók
Levelezési cím:
1370 Budapest, Pf. 369.
Telefon:
+36 1/3-666-555
E-mail:
info@otpnyugdij.hu
Fax:
+36 1/429-7448