Új belépőknek

Az önkéntes nyugdíjpénztár révén kényelmes kiegészítést biztosíthat az állami juttatás mellé nyugdíjas éveire. Az OTP Nyugdíjpénztár Magyarország legnagyobb ilyen intézménye: 228 ezer tagunk van és 252 milliárd forint vagyont kezelünk.

Akár évi 150 ezer forint támogatás

Befizetései (2019-től egyéni és munkáltatói) után az állam adó-visszatérítést biztosít Önnek, amivel megtakarításait növelheti. A támogatás mértéke az éves nyugdíjpénztári befizetéseinek 20%-a, de legfeljebb évi 150 ezer forint, az éves SzJA előleg erejéig.

További részletek

Többféle befektetési lehetőség

Kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően nálunk 6 különböző befektetési portfólió közül választhat. Ön dönt, hogy biztosabb, de valamivel alacsonyabb, vagy kockázatosabb, de így akár magasabb hozam mellett szeretne-e megtakarítani.

További részletek

Kedvezményes hitel az OTP Banktól

Az OTP Nyugdíjpénztár tagjaként a mindenkori kamatszinttől függetlenül 1,5 százalék kamatkedvezményt biztosítunk Önnek OTP folyószámlahitel igénylése esetén.

További részletekÚj lapon nyíló tartalom.

Tagsági feltételek/Tagdíjfizetési lehetőségek

Az OTP Nyugdíjpénztár egységes, minimális havi tagdíja 2013. január 1-jétől 5000 Ft.

További részletek

Miért minket válasszon?

Hogyan válhat taggá?

Nyugdíjpénztárunkba bármely 16. életévét betöltött természetes személy beléphet.

Írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítünk a belépésben!

Ha már mindent tud, az alábbi linken elérhető belépési nyilatkozatotÚj lapon nyíló tartalom. is kitöltheti és elküldheti. (1370 Budapest, Pf. 369)