Új belépőknek

Az önkéntes nyugdíjpénztár révén kényelmes kiegészítést biztosíthat az állami juttatás mellé nyugdíjas éveire. Az OTP Nyugdíjpénztár Magyarország legnagyobb önkéntes nyugdíjpénztára: 264 ezer tagunk van és 414 milliárd forint vagyont kezelünk.

Belépésével most nemcsak önmagáról és nyugdíjas éveiről gondoskodhat, hanem részese lehet egy fenntarthatóbb jövőnek!

Csatlakozom

Akár évi 150 ezer forint támogatás

Befizetései (2019-től egyéni és munkáltatói) után az állam adó-visszatérítést biztosít Önnek, amivel megtakarításait növelheti. A támogatás mértéke az éves nyugdíjpénztári befizetéseinek 20%-a, de legfeljebb évi 150 ezer forint, az éves SzJA előleg erejéig.

További részletek

Többféle befektetési lehetőség

Kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően nálunk 6 különböző befektetési portfólió közül választhat. Ön dönt, hogy biztosabb, de valamivel alacsonyabb, vagy kockázatosabb, de így akár magasabb hozam mellett szeretne-e megtakarítani.

További részletek

Átlépés az OTP Nyugdíjpénztárba

Az OTP Nyugdíjpénztárba bármely más önkéntes nyugdíjpénztárból lehetséges az átlépés, csatlakozzon hozzánk.

További részletek

Tagsági feltételek/Tagdíjfizetési lehetőségek

Az OTP Nyugdíjpénztár egységes, minimális havi tagdíja 2023. január 1-jétől 8.000 Ft.

További részletek

Miért minket válasszon?

*Ezen ingyenes szolgáltatás keretében az igénylők a Pénztártól kapott iratokat/dokumentumokat postai út helyett elektronikusan, a www.otpportalok.huÚj lapon nyíló tartalom. regisztrációt követően létrehozott személyes fiókjukba elektronikus iratként kapják.

Hogyan válhat taggá?

Nyugdíjpénztárunkba bármely 16. életévét* betöltött természetes személy beléphet.

Írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítünk a belépésben!

CsatlakozomÚj lapon nyíló tartalom.

*Korlátozottan cselekvőképes kiskorú személyek esetén (16-17 évesek) az OTP Nyugdíjpénztár Belépési nyilatkozatát szükséges a törvényes képviselőnek is aláírni az összes olyan helyen, ahol a leendő pénztártag aláírja a belépési nyilatkozatot, valamint szükséges lemásolni a törvényes képviselő személyazonosító okmányát és lakcímet igazoló hatósági igazolványát, melyeket csatolni kell a Belépési nyilatkozathoz.