Új belépőknek

Az önkéntes nyugdíjpénztár révén kényelmes kiegészítést biztosíthat az állami juttatás mellé nyugdíjas éveire. Az OTP Nyugdíjpénztár Magyarország legnagyobb ilyen intézménye: 259 ezer tagunk van és 342 milliárd forint vagyont kezelünk.

Csatlakozom

Akár évi 150 ezer forint támogatás

Befizetései (2019-től egyéni és munkáltatói) után az állam adó-visszatérítést biztosít Önnek, amivel megtakarításait növelheti. A támogatás mértéke az éves nyugdíjpénztári befizetéseinek 20%-a, de legfeljebb évi 150 ezer forint, az éves SzJA előleg erejéig.

További részletek

Többféle befektetési lehetőség

Kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően nálunk 6 különböző befektetési portfólió közül választhat. Ön dönt, hogy biztosabb, de valamivel alacsonyabb, vagy kockázatosabb, de így akár magasabb hozam mellett szeretne-e megtakarítani.

További részletek

Átlépés az OTP Nyugdíjpénztárba

Az OTP Nyugdíjpénztárba bármely más önkéntes nyugdíjpénztárból lehetséges az átlépés, csatlakozzon hozzánk.

További részletek

Tagsági feltételek/Tagdíjfizetési lehetőségek

Az OTP Nyugdíjpénztár egységes, minimális havi tagdíja 2023. január 1-jétől 8.000 Ft.

További részletek

Miért minket válasszon?

Hogyan válhat taggá?

Nyugdíjpénztárunkba bármely 16. életévét* betöltött természetes személy beléphet.

Írjon nekünk, és felvesszük Önnel a kapcsolatot és segítünk a belépésben!

CsatlakozomÚj lapon nyíló tartalom.

*Korlátozottan cselekvőképes kiskorú személyek esetén (16-17 évesek) az OTP Nyugdíjpénztár Belépési nyilatkozatát szükséges a törvényes képviselőnek is aláírni az összes olyan helyen, ahol a leendő pénztártag aláírja a belépési nyilatkozatot, valamint szükséges lemásolni a törvényes képviselő személyazonosító okmányát és lakcímet igazoló hatósági igazolványát, melyeket csatolni kell a Belépési nyilatkozathoz.